Weboldal fordítás

A weboldal több nyelvű elérhetősége napjainkban elengedhetetlen ahhoz, hogy vállalkozása új piacokon tudjon terjeszkedni. Bár az online elérés kiterjesztése ma könnyebb, mint valaha, a professzionális, anyanyelvi szintű fordítás egy weboldal esetében is nyelvi szakértőket igényel. A célnyelvre történő fordítás mellett mi a keresőoptimalizálási szempontokat is fókuszba állítjuk. Ráadásul nemcsak az egyszeri fordításban tudunk segíteni, hanem akár a tartalom rendszeres frissítése kapcsán is bizalommal fordulhatnak hozzánk.

 

Weboldal és online fordítási szolgáltatásaink:

  • weboldal
  • webshop
  • űrlapok
  • hirdetések
  • kampányok
  • applikáció

Elektronikus tanúsítvány

Az elektronikus tanúsítvánnyal ellátott fordítás a hivatalos fordítás elektronikus változata. A gyakorlatban ez egy olyan PDF fájlt jelent, amely tartalmazza a fordítóirodánk által elkészített fordítást, a fordítás tárgyát képező anyagot, valamint az ehhez kapcsolódó kétnyelvű tanúsítványt, mindezt egy minősített elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátva, mely által az így hitelesített dokumentum teljes bizonyító erejű magánokiratnak minősül. Az elektronikus tanúsítvánnyal ellátott fordítást a fordítóiroda nem kinyomtatva adja át, hanem fájl formájában. Így természetesen nincs rajta fűzőszalag és hagyományos pecsét. A hitelességét az elektronikus aláírás és időbélyegző garantálja, amelyek egy tollal aláírt okirattal azonos megítélésűvé teszik a tanúsítványt. Az elektronikus tanúsítvánnyal ellátott fordítás nem azonos az OFFI által kiadott hiteles fordítással, mely magyar ügyintézés során lehet szükséges.

Az ajánlatkéréssel vagy az elküldött ajánlattal kapcsolatban kollégánk készséggel áll rendelkezésére. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 430 1530 telefonszámon vagy írjon az info@rapidforditas.hu címre. Ha ajánlatunk bármilyen szempontból mégsem felelne meg Önnek, kérjük jelezze munkatársunknak, aki mindent megtesz azért, hogy az Ön igényei szerint alakítsa át a megrendelést.

Titoktartás és titoktartási nyilatkozat

Titoktartás és titoktartási nyilatkozat: természetesen minden átküldött szöveget és dokumentumot bizalmasan kezelünk. Ha Megrendelőnk erre igényt tart, akkor irodánk vállalja a titoktartási nyilatkozat aláírását. Kérjük, ennek igénylése esetén írja meg a szerződő adatait, mi pedig e-mailben, elektronikusan küldjük a kitöltött, aláírt nyilatkozatot.