Rólunk

Világnyelven beszélünk!

 

Professzionális, hivatalos fordítás üzleti és magán célra, barátságos áron.

A Rapid fordítás Fordítóiroda több éves tapasztalatával a fordítások specialistája, legyen szó személyes dokumentumok, műszaki, jogi, orvosi vagy más szakterület hivatalos fordításáról.

  • Tapasztalt kollégáinkkal a hét minden napján elérhetőek vagyunk.
  • Fogadjuk Ügyfeleink beérkező megrendeléseit, amelyeken fordítóink szükség szerint akár hétvégén, az esti órákban vagy éjjel is tudnak dolgozni.
  • Minőségi fordításokat végzünk, költséghatékonyan.
  • Barátságosak vagyunk és gyorsan válaszolunk minden kérdésére, betartjuk a határidőket, és professzionális nyelvi szolgáltatásokat nyújtunk.

Milyen nyelveken beszélünk? Többek között angol, arab, bolgár, bosnyák, cseh, dán, észt, francia, holland, horvát, kínai, lett, litván, mongol, német, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán.

MEGBIZHATO

MEGBÍZHATÓ

Professzionális, nyelvi szolgáltatásokat nyújtunk

OLCSÓ

Minőségi fordításokat végzünk, költséghatékonyan

GYORS

Gyorsan válaszolunk a kérdésére, betartjuk a határidőket

elerheto

0-24 ELÉRHETŐ

Tapasztalt kollégáinkkal a hét minden napján elérhetőek vagyunk

Elektronikus tanúsítvány

Az elektronikus tanúsítvánnyal ellátott fordítás a hivatalos fordítás elektronikus változata. A gyakorlatban ez egy olyan PDF fájlt jelent, amely tartalmazza a fordítóirodánk által elkészített fordítást, a fordítás tárgyát képező anyagot, valamint az ehhez kapcsolódó kétnyelvű tanúsítványt, mindezt egy minősített elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátva, mely által az így hitelesített dokumentum teljes bizonyító erejű magánokiratnak minősül. Az elektronikus tanúsítvánnyal ellátott fordítást a fordítóiroda nem kinyomtatva adja át, hanem fájl formájában. Így természetesen nincs rajta fűzőszalag és hagyományos pecsét. A hitelességét az elektronikus aláírás és időbélyegző garantálja, amelyek egy tollal aláírt okirattal azonos megítélésűvé teszik a tanúsítványt. Az elektronikus tanúsítvánnyal ellátott fordítás nem azonos az OFFI által kiadott hiteles fordítással, mely magyar ügyintézés során lehet szükséges.

Az ajánlatkéréssel vagy az elküldött ajánlattal kapcsolatban kollégánk készséggel áll rendelkezésére. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 30 182 9571 telefonszámon vagy írjon az info@rapidforditas.hu címre. Ha ajánlatunk bármilyen szempontból mégsem felelne meg Önnek, kérjük jelezze munkatársunknak, aki mindent megtesz azért, hogy az Ön igényei szerint alakítsa át a megrendelést.