Műszaki szakfordítás

Fordítóirodánkhoz műszaki szakfordítási igényével is jelentkezhet. A műszaki szakfordításhoz nemcsak nyelvtudás szükséges, hanem a téma mélyreható ismerete is. Akár gépeket gyárt, forgalmaz vagy telepít, akár szervizeléssel foglalkozó cége van, nálunk minden fordítási igényére választ kap, így műszaki szakfordítás igénylésére is lehetősége van. A szakfordítások során fordítóirodánk nagyfokú szakmai hozzáértéssel rendelkező műszaki szakfordítókkal dolgozik együtt.

 

Műszaki szakfordítási szolgáltatásaink:

  • gépkönyv használati utasítás
  • karbantartási útmutató
  • kezelési útmutató
  • megfelelőségi tanúsítványok
  • műszaki szövegek
  • tervrajzok
  • használati utasítás
  • katalógusok

Elektronikus tanúsítvány

Az elektronikus tanúsítvánnyal ellátott fordítás a hivatalos fordítás elektronikus változata. A gyakorlatban ez egy olyan PDF fájlt jelent, amely tartalmazza a fordítóirodánk által elkészített fordítást, a fordítás tárgyát képező anyagot, valamint az ehhez kapcsolódó kétnyelvű tanúsítványt, mindezt egy minősített elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátva, mely által az így hitelesített dokumentum teljes bizonyító erejű magánokiratnak minősül. Az elektronikus tanúsítvánnyal ellátott fordítást a fordítóiroda nem kinyomtatva adja át, hanem fájl formájában. Így természetesen nincs rajta fűzőszalag és hagyományos pecsét. A hitelességét az elektronikus aláírás és időbélyegző garantálja, amelyek egy tollal aláírt okirattal azonos megítélésűvé teszik a tanúsítványt. Az elektronikus tanúsítvánnyal ellátott fordítás nem azonos az OFFI által kiadott hiteles fordítással, mely magyar ügyintézés során lehet szükséges.

Az ajánlatkéréssel vagy az elküldött ajánlattal kapcsolatban kollégánk készséggel áll rendelkezésére. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 430 1530 telefonszámon vagy írjon az info@rapidforditas.hu címre. Ha ajánlatunk bármilyen szempontból mégsem felelne meg Önnek, kérjük jelezze munkatársunknak, aki mindent megtesz azért, hogy az Ön igényei szerint alakítsa át a megrendelést.